اقامت امارات

امارات طرح ‘ویزای طلایی’ برای اقامت ده ساله را گسترش می‌دهد

ویزای طلایی امارات

در سال‌های گذشته دولت امارات شرایط دریافت ویزا را تسهیل کرده تا امکان اقامت بلندمدت را برای سرمایه‌گذاران، دانشجویان و متخصصان فراهم کند

امارات متحده عربی شرایط دریافت اقامت ده ساله را که با عنوان “ویزای طلایی” شناخته می‌شود، با هدف جذب افراد متخصص و حرفه‌ای بیشتر تغییر داده است.

شیخ محمد بن راشد آل مکتوم، حاکم دوبی و نایب رئیس امارات روز یکشنبه ۱۵ نوامبر اعلام کرد که از این به بعد تمام پزشکان، دارندگان مدرک دکترا و همین‌طور مهندسان کامپیوتر، برنامه‌نویسی، الکترونیک، برق و زیست‌فناوری (بیوتکنولوژی) می‌توانند برای دریافت این ویزای بلندمدت در امارات درخواست بدهند.

خارجی‌ها در امارات متحده عربی معمولا هر چند سال یک بار باید ویزای کار خود را تمدید کنند. در سال‌های گذشته دولت امارات شرایط دریافت ویزا را تسهیل کرده تا امکان مهاجرت و اقامت بلندمدت را برای سرمایه‌گذاران، دانشجویان و متخصصان فراهم کند.

این مقررات اکنون با گسترش دامنه تخصص‌، تحصیل و استعداد متقاضیان، افراد واجد شرایط بیشتری را در برمی‌گیرد.

بر اساس مقررات تازه کسانی که در رشته‌های هوش مصنوعی، کلان‌داده (Big Data) و همه‌گیرشناسی (اپیدمیولوژی) مدرک تخصصی دارند هم می‌توانند برای دریافت ویزای ۱۰ ساله درخواست بدهند.

امارات در سال ۲۰۱۸ طرح خود برای دادن ویزای بلندمدت را اعلام کرد و از سال ۲۰۱۹ اعطای ویزاهای قابل تمدید پنج یا ۱۰ ساله را به واجدان شرایط از جمله سرمایه‌گذاران خارجی، مدیران عامل، دانشمندان و دانشجویان برجسته آغاز کرد.

شیخ‌نشین دوبی که مرکز تجاری و گردشگری امارات محسوب می‌شود، دو ماه پیش اعلام کرد که به بازنشستگان ثروتمند خارجی ویزای قابل تمدید پنج ساله می‌دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *